Големият любимец на феновете в ЦСКА обяви най-щастливата възможна новина


Големият любимец на феновете в ЦСКА обяви най-щастливата възможна новина
Снимка: БГНЕС

9692 0

Несъмнено един от най-обичаните хора от привържениците на ЦСКА в любимия им клуб е Стойко Сакалиев. Той бе сърцат футболист и има 68 двубоя за "армейците", в които се отчете с 29 попадения и с 13 асистенции. Сред срещите са и немалко битки в Европа.

В момента той е администратор в ЦСКА и е редом до футболистите и щаба навсякъде - от тренировки и подготовка до самите срещи. Именно Сакалиев пък съобщи възможно най-щастливата новина за всеки човек в личен план.

Той отново ще стане татко, след като вече има една дъщеря от предишната си жена. Голямата новина сподели в личния си профил в социалната мрежа Facebook, където обяви, че се задава "още едно армейско".

Стойко Сакалиев отново ще става баща

Стойко Сакалиев отново ще става баща

"Здравейте АРМЕЙЦИ, в скорошно очакване сме на още едно АРМЕЙСКО" - написа Сакалиев, а публикацията му набързо събра над хиляда положителни реакции.

Не е ясно в кой месец е любимата му, но на споделената снимка, на която той и Габриела са с фланелки на ЦСКА, коремчето на Габи вече е леко оформено. Припомняме, че двамата се ожениха през август миналата година.

Вижте и как всъщност започва любовната история между Стойко Сакалиев и как той става играч на ЦСКА със съдействието на Херо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички