Ел Маестро: Няма закога ЦСКА да се подобрява, на мен лично няма как да ми е по-добре в клуба


Ел Маестро: Няма закога ЦСКА да се подобрява, на мен лично няма как да ми е по-добре в клуба
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3625 0

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро говори след успеха с 2:1 срещу ЦСКА 1948. Специалистът бе категоричен, че най-важното в мача е фактът, че победата е постигната. Впоследствие той допълни, че в момента няма как "армейците" да подобряват и променят играта си из основи и най-важното е да печелят мачовете си.

Ел Маестро е доволен от ЦСКА, защото побеждава

Ел Маестро е доволен от ЦСКА

"Мисля, че резултатът е по-важен. Отбранявахме се много зле при гола срещу нас, а това направи мача много труден за нас. Реакцията бе чудесна. Мисля, че бяхме много смели с нашите смени, мисля, че направихме правилните смени в правилното време и това е голяма причина да спечелим мача.

Не бяхме слаби през първото полувреме, просто изпуснахме нашите шансове, имахме големи шансове. Във футбола играят 16 играчи, не 11. Едно нещо е да планираш мача. Не върви по плана. Следващото нещо обаче е да менажираш мача и да реагираш добре - това го сторихме добре.

Няма закога да се подобряваме в момента. Трябва да печелим точки и мачове, борим се на два фронта. Разбира се, опитваме да подобряваме дребни детайли, но най-важното е да постигаме целите си" - започна той пред "Диема спорт".

Ел Маестро се чувства перфектно в ЦСКА

Накрая Ел Маестро отговори и на въпрос дали работи спокойно в клуба. Той избегна препратката към недоволството на феновете към него и отговори, че в личен план се чувства много добре.

"Спечелихме последните си три мача, от утре продължаваме да работим. Срещу Ботев ще опитаме да запишем четвърта поредна победа. Обичам този клуб. Много харесвам града. Наслаждавам се на работата с колегите си, обичам играчите си, за мен лично няма как да е по-добре" - каза още той. Вижте повече за измъчената победа на ЦСКА срещу ЦСКА 1948 в последните минути (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички