Година по-късно: Кюстендилеца "обърна палачинката" за ръководството на ЦСКА


Година по-късно: Кюстендилеца "обърна палачинката" за ръководството на ЦСКА
Снимка: https://www.instagram.com/ivanvelchev/

6325 0

В петък сутрин лидерът сред организираните привърженици на ЦСКА Иван Велчев - Кюстендилеца, се включи в дискусия в социалните мрежи на тема "трансферите в клуба през лятото".

Тарторът избегна анализи на клубната политика, а по-скоро отчете дали е доволен от събитията. Неговото мнение е положително, като това е сериозен обрат, предвид разделението сред "червените" фенове преди година. 

Мнението на Кюстендилеца

"Остава и публиката да отдаде дължимото на ЦСКА.Мисля ,че от ръководството направиха максималното за да продължат възходящата линия на отбора. Нужда е пределна мобилизация и по-малко мрънкане от наша страна", написа Велчев като коментар под публикация в социалните мрежи.

Лидерът сред феновете коментира и бройката, която се очаква на всеки двубой, предвид високите очаквания към клуба през следващите месеци:

"Давам ти за пример предпоследния мач от сезона с числото на който да кажем ,че имаше около 10 000 без да претендирам за абсолютна точност.Та въпроса ми е колко от тези 10 000 са от провинцията според теб?"

Вижте кой е клубът, платил 88% от трансферните суми в Първа лига през лятото!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички