Звезда на Лудогорец сравни клуба с Аякс и посочи пътя на кой "орел" иска да следва


Звезда на Лудогорец сравни клуба с Аякс и посочи пътя на кой "орел" иска да следва
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

953 0

Защитникът на Лудогорец Шакил Пинас, който подсили клуба от АДО Ден Хааг, обясни пред нидерландската преса в какъв отбор играе и го сравни с Аякс. Футболистът обясни и защо е избрал "орлите" пред ЦСКА, който също е разговарял с него, преди да подпише с разградчани.

"Дори не можех да мечтая за такова нещо. Наистина играя в топклуб, това е Аякс на България. Когато дойдох тук, се чудех къде ще му излезе краят. Но сега съм наясно, че съм на правилното място. Чувствам се добре, няма от какво да се оплача. В допълнение – с удоволствие играя в това първенство, въпреки че върху нас има напрежение. Лудогорец все пак спечели титлата в последните 10 години. Затова, ако загубим дори веднъж, всички се питат как е възможно това. Всички искат да ни победят, играят не на 100, а на 150 процента срещу нас. Така е във всеки мач”, коментира Пинас пред ad.nl.

"Условията са отлични и мога да направя скок в кариерата си. Искам да направя и следваща стъпка и мисля, че е възможно. Вземете например Върджил Мисиджан, който от Лудогорец подписа с Нюрнберг и заигра в Бундеслигата. Това е и моята цел. Аз също бих искал да продължа да се развивам и да отида в по-голям клуб след Лудогорец. Целта ми е да съм в някое от топпървенствата – Испания, Италия, Германия или Англия. Или пък да съм във водещ отбор в Нидерландия или Белгия", каза още той.

"През лятото Алън Пардю ме попита дали искам да отида в ЦСКА. Говорих с този клуб, както и с Лудогорец. Взех решението си на база на това как се чувствам. Със сигурност на привържениците на ЦСКА не им е харесало. Защото в някои медии дори имаше информации, че отивам в техния отбор. Обясних на Алън Пардю, че имам чувството, че в Лудогорец ще ми е по-добре. Казах му го, а той ми пожела късмет и успех. Така Пардю ми направи добро, дори и не ми се разсърди", споделя още бранителят. Но мечтите на Лудогорец в Европа не само, че не се реализират, но и тимът оглавява някои от най-негативните класации в Лига Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички