Клубове от Австрия и Швейцария проявяват интерес към футболиста на ЦСКА Георги Йомов


Клубове от Австрия и Швейцария проявяват интерес към футболиста на ЦСКА Георги Йомов
Снимка: Stephen McCarthy / Harry Murphy / Tyler Miller / LAP.bg

5633 0

Късно снощи ЦСКА постигна обрат срещу ирландския Сейнт Патрикс Атлетик в мач-реванш от третия квалификационен кръг на турнира Лига на конференциите и си осигури два сблъсъка с Базел за влизане в груповата фаза на надпреварата.

Съставът на Саша Илич се реваншира за загубата с 0:1 в София, постигайки чиста победа с 2:0 на "Тала Стейдъм". "Тема Спорт" съобщава, че на стадиона в Дъблин са присъствали съгледвачи от Австрия и Швейцария, които са следили изкъсо изявите на един от основните футболисти на българския гранд.

Става въпрос за 25-годишния Георги Йомов, който стартира като титуляр в реванша срещу Сейнт Патрикс и прекара на терена 61 минути. В първата среща на "Васил Левски" той се появи в игра от пейката на полувремето, заменяйки Лазар Туфегджич.

Изданието допълва, че интересът към национала на България съществува от близо година насам, но контузиите са му попречили да осъществи трансфер в чужбина. Допълва се още, че на този етап ръководството на ЦСКА няма никакво намерение да се разделя с Йомов, който е оценен на 600 000 eвро от портала "Transfermarkt".

Вижте още: Коментарът на Саша Илич след 2:0 в Ирландия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички