Георги Йомов с коментар за финала с Левски, посочи и защо ЦСКА е загубил битката за титлата с Лудогорец


Георги Йомов с коментар за финала с Левски, посочи и защо ЦСКА е загубил битката за титлата с Лудогорец
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

8990 0

Атакуващият играч на ЦСКА Георги Йомов даде интервю за предаването "Код Спорт" по "Ринг ТВ", в което говори за предстоящия финал за Купата на България срещу Левски (11 май) и сезона на "червените".

На въпрос дали финалът е достатъчно утешение за "армейците", 24-годишният футболист отговори така: "По принцип не беше това годината, която искахме. Не искахме така да се развие годината за нас. Но не бих казал утешение. Това е много важен мач, в който ние трябва да покажем, че можем да защитим купата от миналата година и да направим всичко възможно да зарадваме феновете".

"Мач като всеки един финал. Твърд мач. Надявам се да излезем победители от него и да зарадваме нашите привърженици", добави Йомов по отношение на очакванията си за сблъсъка със "сините".

Последва и въпрос защо ЦСКА не е успял да се пребори с Лудогорец за титлата: "Защото там, където трябваше да печелим лесни точки, ние ги загубихме. Наши грешки, които няма как да върнем. Това оказа огромно влияние върху разликата в точките. Смятам, че това ни изигра лоша шега и заради това се получи така", коментира внукът на Тодор Барзов.

Вижте още: Асен Дончев сам е поискал да бие дузпа срещу Славия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички