Пардю е оставил Вилдсхут последен при дузпите срещу Славия


Пардю е оставил Вилдсхут последен при дузпите срещу Славия
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1544 0

Нидерландското крило на ЦСКА Яник Вилдсхут е бил поставен като последен полеви футболист в списъка на Алън Пардю за дузпите срещу Славия, пише "Тема Спорт". Футболистът все още не успява да разкрие напълно качествата си и най-вече завършващия удар, след като в 25 шампионатни двубоя и 4 срещи от турнира за Купата на България той не успя да реализира.

Напук на отрицателните показатели, играчът успява да създаде множество чисти положения, като пропиляните от Вилдсхут са повече от 20. Така той се превърна в един от "любимците" на феновете. Все пак играчът се разписа за "червените" при загубата от Рома с 2:3.

Още през месец ноември бившият наставник на "армейците" Стойчо Младенов коментира, че крилото е "изпаднало в дупка", а месеци по-късно не се наблюдава особено подобрение в играта на офанзивния футболист. Временният мениджър на ЦСКА Алън Пардю реши да му спести допълнителното напрежение в мача срещу Славия и така той е бил последен в списъка с изпълнителите на наказателни удари.

За "червените" дузпи биха Кери, Мухар, Юга, Лам, Кайседо, Дончев, Кох и Мазику, а преди крилото щеше да изпълнява и Вион. ЦСКА успя да се класира на финала за Купата на България, където ще срещне Левски на 11.05.2022 г. 

Ето каква е статистиката между "сини" и "червени" на финалите!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички