Георги Йомов преди мача на ЦСКА в Европа: Няма как да кажа, че сме по-класни от Зоря


Георги Йомов преди мача на ЦСКА в Европа: Няма как да кажа, че сме по-класни от Зоря
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1400 0

Атакуващият футболист на ЦСКА Георги Йомов говори преди двубоя за "червените" срещу Зоря (Луганск) от групите на Лигата на конференциите. "Армейците" гостуват в Украйна точно две седмици, след като загубиха в София от този опонент в мач, в който изиграха перфектно (с изключение на липсващия гол) първо полувреме, но излязоха разколебани за втората част и противникът се възползва от една от малкото си възможности за гол.

Йомов успокои, че ще бъде на линия за срещата, след като имаше известни съмнения около това поради принудителната му смяна при поражението от Локомотив (Пловдив) преди няколко дни. Бързоногото крило призна, че е бил заменен, за да "не стане беля".

"Нямам никакви проблеми да играя, вчера минах магнитен резонанс. Почувствах лека болка в дясното бедро по време на мача с Локомотив Пловдив. Не рискувахме и излязох, за да не се стигне до някоя беля. За мен няма значение кой гол къде се вкарва. Най-голямата тръпка е отборът да побеждава. Без значение дали в първенството, или в Европа, ние трябва да постигаме целите си и да печелим

Няма как да кажа, че сме по-класният отбор от Зоря, но от това, което видях по време на първия мач по нищо не им отстъпваме" - заяви Йомов.

А кой играч на ЦСКА трябва особено да внимава срещу Зоря?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички