Стойчо Младенов готви рокада в средата на терена за ЦСКА


Стойчо Младенов готви рокада в средата на терена за ЦСКА
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1226 0

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов ще изпрати на пейката опорния полузащитник Карло Мухар, твърди “Тема Спорт”. Представянето на хърватина до този момент е незадоволително и в неговата зона ще се потърси промяна. За 11-те си мача с червената фланелка Мухар ще се запомни единствено с победното попадение в добавеното време на двубоя с Царско село.

При това положения срещу Зоря (Луганск) в груповата фаза на Лигата на конференциите “армейците” ще излязат с прекроена двойка пред защитата, тъй като Младенов няма да може да използва и Тибо Вион. Французинът пропуска срещата заради наказание. Той получи червен картон в предишния мач с украинците, който “червените” загубиха с 0:1 на стадион “Васил Левски”.

На “Славутич Арена” в Запорожие като вътрешни халфове ще действа добре познатият тандем между Амос Юга и Жеферсон. Това ще е и първи мач за Юга като титуляр в груповата фаза на Лигата на конференциите. Той пропусна първата среща срещу Рома заради контузия, а в двубоите срещу Бодьо/Глимт и Зоря се появяваше от пейката.

Нападателят на ЦСКА Жорди Кайседо изрази мнение, че ЦСКА не е по-слаб от нито един от съперниците си в групите на Лигата на конференциите (повече по темата четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички