Стойчо Младенов преди Зоря: Няма натиск да печелим точки


Стойчо Младенов преди Зоря: Няма натиск да печелим точки
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1391 0

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов говори на пресконференция преди двубоя за неговия тим в Украйна срещу местния Зоря (Луганск) от груповата фаза на Лигата на конференциите. Преди две седмици "армейците" загубиха с 0:1 в София от този опонент въпреки много силно изиграна първа част.

"Ще се опитаме да подходим по начина, по който подходихме през първото полувреме в София. Нямам никакви притеснения за утрешната среща. Състезателите са възстановени на 100% и сме готови за битка. Не е в стила ми да коментирам съдийството. Не е моя работа да коментирам съдиите, но ми се иска съдийството да бъде коректно и никой от двата отбора да не бъде ощетен. Надявам се съдийството да бъде в полза на футбола.

Вижда се, че няма натиск върху отбора да печели точки задължително от този мач, но в ЦСКА винаги е имало напрежение. Утре трябва да излезем, за да извлечем максимума от този мач. Ние трябва да противодействаме успешно на съперника, без значение с каква схема излезе и да сме готови за всяко предизвикателство, което противникът ни предложи.

В определени моменти късметът не е на наша страна, но не можем да кажем, че в първия мач точките са ни убягнали. Всичко се решава от класата на играчите, защото понякога не играеш добре и индивидуалната класа на някой играч ти носи победата" - заяви той.

Самият Стойчо Младенов готви важна рокада в ЦСКА за мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички