Георги Илиев: Направих проект за стадиона на ЦСКА


Георги Илиев: Направих проект за стадиона на ЦСКА
Снимка: принтскрийн

4253 0

Екс играчът и директор на ЦСКА Георги Илиев - Майкъла, бе гост в предаването "Арена спорт" по БНТ, за да коментира най-любопитните теми около 31-кратните шампиони. 

По време на интервюто разпознаваемата фигура подчерта, че се надява скоро да вижда модерни стадиони с ясни бизнес модели по местните географски ширини.

Илиев дори разкри, че по темата около "Армията" е направил каквото може, след като е изготвил проект за съоръжението, който видимо се е различавал от този на ръководството, най-вече по капацитет.

Позиция на Майкъла

"Аз също направих проект за стадиона на ЦСКА. Той бе за 28 000 човека. Учуди ме, че са решили да намалят капацитета на 16 000 и че ще даряват 20 декара, които никой не ги иска. Не виждам реакция на ръководството и феновете. Един стадион трябва да е бизнес. Трябва да има гаражи, магазини, офис помещения, кафенета, заведения.

Трябва да работи и през седмицата, когато няма мачове, за да изкарват пари. Това ще е добре както за треньори, така и за ръководство. Защо държавата не построи един стадион? Защо националният отбор играе в Разград? Нашите младежи и юноши се развиват на средно ниво", обобщава специалистът.

Ето какво сподели Майкъла за борбата между ЦСКА и Лудогорец в Първа лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички