Георги Илиев - Майкъла застана твърдо зад думите на треньора на ЦСКА Стойчо Младенов


Георги Илиев - Майкъла застана твърдо зад думите на треньора на ЦСКА Стойчо Младенов
Снимка: принтскрийн

2287 0

Бившият футболист и директор на стадион "Българска армия" - Георги Илиев, даде интервю пред "Мач Телеграф", в което изказа своето мнение относно плановете за реконструкция на дома на ЦСКА в Борисовата градина:

"Тези пари, които са обявени за построяването на това съоръжение, са напълно достатъчни, дори малко повече. Това, което сподели Гриша Ганчев, трябва да го използваме, това е шансът. И времето, което е заявено, също е напълно достатъчно. За мен лично този стадион може би ще бъде вдигнат за година и половина. Но сроковете са идеални", каза в началото Илиев, визирайки интервюто на Гриша Ганчев от неделя.

"Всички изисквания ще бъдат спазени. Дори съоръжението ще бъде малко по-малко като площ, след като се махне лекоатлетическата писта. Просто трябва на всяка цена да бъде използван този шанс и до една година да започне строежът".

"Има още два-три проекта, които също са прекрасни, но трябва да започнем да работим през идната година. В този проект има определени места за ресторанти и търговски обекти. Има три подземни етажа, а с тях изпълняваме и изискванията за 1000 паркоместа", добави още Майкъла.

"Имаме необходимите разрешения на главния архитект и всички, свързани с този казус. Колкото до парите, които ЦСКА дължи, да се извадят фактурите на всички плащания и да се покажат. Питате ме дали 18 000 места са достатъчни? Даже са много, като гледам по колко фенове идват. И ЦСКА, и Левски играят слабо и публиката няма да се върне, докато не станат конкурентоспособни на Лудогорец".

Подобно на старши треньора Стойчо Младенов, Георги Илиев също критикува феновете на отбора за това, че не посещават мачовете му:

"Когато ЦСКА тръгна да фалира, никой не пое инициатива за спасението на клуба, както се случи с Левски. Къде бяха тогава всички привърженици на клуба?! Виждаме и сега какво се случва. Точно сега, когато "червените" се борят за титла с Лудогорец, ходят по 1000 души в най-добрия случай. Сега момчетата и Стойчо Младенов имат огромна нужда от подкрепа, а какво получават? Надявам се да победим разградчани. И те не са в най-добрата си форма. Видяхме ги срещу Пирин".

*Вижте още веднъж най-скандалните моменти и решения на ВАР в странния мач Лудогорец - Пирин Благоевград!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички