Матич също заговори за "бича на футбола" преди Арда - ЦСКА


Матич също заговори за "бича на футбола" преди Арда - ЦСКА
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1949 0

Наставникът на Арда Славко Матич говори за двубоя на тима срещу ЦСКА, който ще се осъществи в четвъртък, 16 декември, от 16:30 часа. Той спомена и това, което все повече треньори и у нас, и в Европа посочват като голям проблем - умората.

"Готвим се нормално за ЦСКА. Момчетата имаха два свободни дни да си починат, да изчистят главите си от изиграните мачове. Те нямаха почивен ден от 20 ноемви. Играем срещу голям съперник. Вече играхме на "Българска армия" и знаем какво да очакваме от тях. Ние ще се опитаме отново да играем нащия стил.

Натрупаха се много мачове и аз очаквах да отпаднем физически. Това се отрази на последния двубой, но ние искаме да играем нашия стил. Не трябва специална мотивация за играчите преди мача с ЦСКА. Знаем всичко за всички отбори. Не искам да говоря за противника. Уважаваме всички. Трябва винаги да играем по начина, по който искаме - да сме опасни, агресивни. Трябва да намалим грешките и тогава ще стане много по-лесно за нас" - заяви Матич.

"Армейците" ще са още по-мотивирани за 3-те точки след издънката на Лудогорец, тъй като ще могат да намалят изоставането си. А как ЦСКА прекъсна доминацията на Лудогорец през сезона в Първа лига?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички