Гафове 2021: Когато "армейци" изхвърлиха Стойчо Стоилов с ритници от ЦСКА


Гафове 2021: Когато "армейци" изхвърлиха Стойчо Стоилов с ритници от ЦСКА
Снимка: колаж на SportLive

3719 0

Отборът на ЦСКА изпраща 2021 година със смесени чувства. И през тази година в клуба имаше турбуленции, но пък и хубави моменти, като спечелената Купа на България - 21-ва в историята на "армейците".

На "Армията" имаше няколко треньорски рокади - някои обясними, други - не толкова. Феновете на "червените" пък не пестиха критики към ръководството, което ядоса собственика Гриша Ганчев, който дори обяви, че ще се оттегли от клуба.

А имаше и грозни моменти като този с главния мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов, който бе буквално изритан от "Българска армия". През юли ЦСКА прие отбора на Лиепая в мач, който завърши наравно. След мача Стоилов направи грешката да се покаже пред бесните фенове на ЦСКА.

Привърженици на "червените" пробиха кордона от полицаи, които пазеха входа на стадиона, за да нападнат Стоилов и да го повалят на земята. Той бе изнесен на ръце от двама полицаи, които на практика го спасиха от по-сериозни щети.

Всичко това бе уловено от камери, които заснеха как изнасят Стоилов на ръце, докато към него летят всякакви предмети. Няколко дни по-късно ЦСКА обяви, че се разделя с главния си мениджър, а самата длъжност бе закрита.

Впоследствие се появиха информации, че атаката срещу Стойчо Стоилов е била планирана

Горещите сцени със Стойчо Стоилов пред стадион "Българска армия" вижте в това ВИДЕО!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички