Почина известен и предан фен на ЦСКА


Почина известен и предан фен на ЦСКА
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2991 0

Два дни преди дербито с Лудогорец ЦСКА загуби един от знаковите си фенове - Пламен Живков. Скръбната новина съобщиха от клуба, както и негови приятели от агитката в социалните мрежи.

Живков бе един от най-верните фенове на "червените". Той не е пропускал домакински мач на тима от десетилетия. Привърженикът на столичния гранд си отива внезапно на 73-годишна възраст. Ето какво написаха по тъжния повод от ЦСКА:

Армейци,

С огромна болка и прискърбие Ви съобщаваме, че тази сутрин, на 73-годишна възраст внезапно ни напусна завинаги големият армейски привърженик Пламен Живков. Несъмнено той беше един от най-изявените, активни и верни червени фенове, който почти не пропускаше мач на любимия си тим.

Нека го запомним със всеотдайното му сърце, с което до последен дъх обичаше близките си, приятелите си и отбора на живота си ЦСКА! С неугасващия му оптимизъм и несъкрушима вяра в по-доброто бъдеще.

Клубът ни изказва своите най-искрени съболезнования към семейството, роднините, близките и приятелите по повод кончината на големия цесекар Пламен Живков.

Поклонението пред тленните му останки ще бъде в тесен семеен кръг.

Поклон пред светлата му памет!

Почивай в мир, бате Пламене!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички