Бомбастично: Атаката от страна на фенове на ЦСКА срещу Стойчо Стоилов е била планирана?


Бомбастично: Атаката от страна на фенове на ЦСКА срещу Стойчо Стоилов е била планирана?
Снимка: http://lap.bg/Emona Tsoncheva

3685 0

Вестник "24 часа" излиза днес с бомбастичното твърдение, че атаката срещу Стойчо Стоилов от страна на фенове на ЦСКА е била планирана предварително и е целяла конкретен резултат!

Според изданието идеята на запалянковците е била да се изнерви до краен предел настоящото ръководство на "червените" в лицето на Гриша Ганчев и Юлиан Инджов и те да напуснат клуба, като по този начин го изправят пред нов фалит...

"24 часа" дори твърди, че фенове на "армейците" са получили пари от неназован съперник на ЦСКА, за да организират атаката.

Преди дни Любослав Пенев бе заявил, че в клуба има вътрешни врагове, които изнасят информация и така само разпали страстите на стадион "Българска армия"!

В същото време двама от играчите на отбора са поискали да го напуснат, след като са станали свидетели на случката със Стойчо Стоилов и са чули обиди по свой адрес. Един от тях според изданието е Брадли Мазику!

Във вчерашния ден пък се появиха информации, че много известен български бизнесмен има желание да стане собственик на ЦСКА!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички