Футболен агент посочи 'единствената вина' на ръководството на ЦСКА


Футболен агент посочи 'единствената вина' на ръководството на ЦСКА
Снимка: Lap.bg

2455 0

Футболният агент Емил Данчев даде интервю пред "Тема Спорт", в което коментира загубата на ЦСКА от Левски на 18 септември и посочи единствената вина на ръководството на "червените":

"За мое съжаление, както и на останалите привърженици на ЦСКА, дерби нямаше. В този мач нищо не вървеше при "червените". Никаква идея, никакъв замисъл… Видяхме някакви индивидуални опити на база на качествата на някои от футболистите, като визирам основно Линдсет, но това изобщо не е достатъчно", започна той и прогнозира:

"Мотивацията на отбора бе ниска, докато Левски бяха на другия полюс. Независимо от някои колебливи резултати по отношение на игра и идея, "сините" вървят нагоре и ако не този сезон, то през следващия ще се борят за нещо по-сериозно".

Според Данчев, ръководството на "армейците" е осигурило всичко необходимо, но е допуснало една грешка: "От моя дълъг, дълъг опит знам няколко основни неща. Първо, ръководството е осигурило всичко необходимо и единствената им вина е, че не е избран най-подходящият екип, който да ръководи клуба".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - ЦСКА се завръща към тренировките без шестима футболисти!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Лудогорец

"Тайни от бг елита": Ас на Лудогорец без билет влиза в сблъсък с кондуктор

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички