Филипов с коментар за Сепси и потенциалния следващ съперник на ЦСКА в Европа


Филипов с коментар за Сепси и потенциалния следващ съперник на ЦСКА в Европа
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1548 0

Изпълнителният директор на ЦСКА - Филип Филипов, сподели мнението си пред БНТ за съперниците на "червените" в Европа. В следващите две седмици те ще се изправят на разменено гостуване с румънския Сепси. 

Ако последва положителен развой за родния клуб, то в третия предварителен кръг на Лига на конференциите ще срещне победителя от двойката Торпедо Кутаиси (Грузия) - Актобе (Казахстан).

Бившият играч на "червените" изрази надеждите си в успех на ЦСКА, но подчерта, че вече няма слаб клуб в Европа и в миналия кръг феновете са станали свидетели на куп изненади.

 Мнението на специалиста

"Ще играем с този отбор, с който жребият ни е отредил, а не, с който предпочитаме. Всеки следващ кръг съперникът ще бъде по-тежък от предишния, така че мисля, че това са нормални противници. Няма вече слаби отбори в Европа и това се доказа в предишния кръг, когато се получиха няколко изненади.

Всеки иска да играе футбол и да побеждава. След като имаме амбиции да продължаваме напред в турнира, трябва да се справяме с такива противници. Вече всички играят футбол. И грузинците, и казахстанците напреднаха доста. Имат и добри футболисти. 

"Разбира се, че ЦСКА има шанс, защото е доказана марка в Европа и ще се борим да стигнем колкото се може по-напред в турнира. Засега обаче сме изцяло фокусирани върху мачовете със Сепси", обясни Филипов след жребия на УЕФА.  

 Вижте приходите, които ЦСКА гони от домакинството на Сепси!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички