Юрген Матей: Супер изморени сме, но ставаме по-добри


Юрген Матей: Супер изморени сме, но ставаме по-добри
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1734 0

ЦСКА завърши зимната си подготовка в Турция с голово равенство и 3:3 над Шахтьор Караганда. "Армейците" показаха зъби в атака, но и дадоха поводи за притеснение в защита.

След края на срещата капитанът на "червените" - Юрген Матей, изрази впечатленията си от изминалия лагер, разкри грешките, които вижда в себе си и съотборниците си и отговори към какво ще се стреми отборът след подновяването на сезона.

"Да, завършихме 3:3, което означава, че не свършихме работата си в защита добре. Всички ние сме супер изморени, така че мисля, че може да сме доволни от енергията, която вложихме", коментира Матей пред "Диема Спорт" и продължи.

"Да, допуснахме 3 гола,  но мисля, че се справяме доста по-добре в последните 2-3 мача, отколкото в началото и първите контроли, които изиграхме. Нормално е да е така. Ставаме все по-добри.

Играем в схема, която вече използваме от доста дълго време. Всеки ден вършим определена, различна работа и това не е лесно. Например, подобряваме пресата. Всички сме 24 часа, 7 дни заедно. Всичко това, разбира се, е добре за нас и ще може да го използваме занапред.

Мисля, че тези подобрения си личат в мачовете. Треньорът иска да се справяме по-добре, ние също", добави още той.

Ето какво каза и самият Саша Илич след двубоя

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички