Скандална дузпа вдъхнови ЦСКА за обрат срещу Шахтьор Караганда (ВИДЕО)


Скандална дузпа вдъхнови ЦСКА за обрат срещу Шахтьор Караганда (ВИДЕО)
Снимка: cska.bg

2738 0

ЦСКА изигра последната си приятелска среща от подготвителния си лагер в Турция. "Армейците" направиха зрелищно равенство 3:3 с казахстанския Шахтьор Караганда и двубой с много драма и много съдийски грешки.

Именно поредната такава беляза мача в 61-ата минута, когато Дюкенс Назон получи отляво, комбинирайки с Маурисио Гарсес. Подаването бе по-силно от необходимото и след рикошет страна трудно за овладяване.

Въпреки това, Гарсес остави топката в притежание на "армейците" и върна към Вион, който стреля от движение. Вратарят се справи, но секунди по-късно неособено прецизна игра на Шахтьор в отбрана доведе до нарушение срещу Вион в наказателното поле.

Сърцатият играч на "червените" спечели дузпа, която обаче бе меко казано скандална. Противниковият футболист бутна с ръка "армееца", но видимо контактът не бе достатъчен той да падне или да бъде отсъден 11-метров наказателен удар. 

Въпреки това, такъв все пак се състоя. В 62-ата минута Назон се нае с изпълнението на дузпата и стреля много силно в средата на вратата. Стражът избра ъгъл и сбърка.

Така "червените" завършиха подготовката си в южната ни съседка със само един успех. Възпитаниците на Саша Илич записаха 1 победа, 3 равенства и 2 загуби.

По-късно съдията "върна" жеста, изгонвайки по скандален начин именно Вион. Вижте ВИДЕО от ситуацията

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички