Капитанът на ЦСКА Юрген Матей: Тобиас Хайнц е страхотен, носи ни нещо ново


Капитанът на ЦСКА Юрген Матей: Тобиас Хайнц е страхотен, носи ни нещо ново
Снимка: Facebook / cskasofiaofficial

4708 0

ЦСКА завърши зимния си лагер в Турция с равенство 3:3 срещу казахстанския Шахтьор Караганда. Така "червените" записаха неособено убедително участие в срещите си в южната ни съседка с 1 победа, 3 равенства и 2 загуби.

След мача, капитанът Юрген Матей разкри своите впечатления от новото и единствено до момента попълнение на "армейците" - Тобиас Хайц, отличавайки лошите страни на отбора и начина, по който трябва да се справи преди подновяването на сезона у нас.

"Мисля, че всички в отбора виждат, че той е много добър футболист. Върши работата си и внася нещо ново в отбора. От него зависи да покаже защо е привлечен и защо е тук. Щастлив съм, че е тук и съм сигурен, че ще става все по-добър", заяви Матей пред "Диема Спорт" и коментира вижданията си за играта на "червените".

"ЦСКА трябва да бъде по-доминантният отбор във всеки един мач. Това започва от защитата. На моменти страдахме и трябваше да се борим много. В голям процент от тези двубои печелихме точките, но на ЦСКА прилича да бъде по-доминиращ отбор във всеки мач. Трябва да работим доста в това отношение, защото ни липсваше.

Трудно е да кажа. Миналата година, по време на подготовката в същия период, мисля, че играхме най-добрия си футбол. Видяхте как се представихме през втория дял, беше кошмарно. Сега сме на първо място и мисля, че няма много промени. Всеки иска да играе възможно най-добре срещу нас. Ние обаче трябва да останем спокойни и да се раздаваме, защото имаме качеството, както показахме през първата половина от сезона", завърши той.

Ето какво каза и Саша Илич след ремито

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички