Фернандо Каранга обещал, че ще стане шампион с ЦСКА


Фернандо Каранга обещал, че ще стане шампион с ЦСКА
Снимка: Lap.bg Колаж: Sportlive.bg

6122 0

Очакваният с особен интерес в ЦСКА - Фернандо Каранга, проговори за завръщането си обратно сред 31-кратните шампиони и борбата в Първа лига. Пред "Nova" бразилецът изрази надеждите си, че ще успее да спечели заветният 32-и трофей. 

Каранга е сред големите любимци в ЦСКА

Нападателят призна, че повтаря ежедневно на съоборниците си колко е важно да дават всичко от себе си за "червените", тъй като тениската им тежала много. 

Коментарът на звездата

"Искам да завърша историята, която започнах и да зарадвам всички фенове, които толкова много ме обичат. Искам да знаят, че те завинаги ще бъдат в сърцето ми.

Отговорността да носиш фланелката на ЦСКА винаги е голяма. На всяка тренировка казвам на своите съотборници, че трябва да даваме всичко от себе си за отбора. Трябва да играем със сърце и душа за клуба. Друг вариант просто не съществува.

Целта пред нас е да станем шампиони. Когато се върнах в ЦСКА, обещах пред себе си, че ще спечеля титлата с клуба. Аз съм човек, който държи на обещанията си. Най-важното за нас е да се борим до последно", категоричен е бразилецът. 

Вижте защо ЦСКА - Ботев Пловдив в неделя ще бъде много специален!

Още: Фернандо Каранга с първи мач срещу ЦСКА 1948, не е играл срещу още 4 отбора

Култов Вили Вуцов за пореден път - спомена Фернандо Каранга от ЦСКА и запита: Къде се намираме?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички