ЦСКА честити празника по оригинален начин: Замеси любим на феновете "квартет" (ВИДЕО)


ЦСКА честити празника по оригинален начин: Замеси любим на феновете "квартет" (ВИДЕО)
Снимка: Lap.bg

1242 0

ЦСКА намери интересен начин, по който да честити националния празник на своите последователи. "Честит празник, България! Обичайте родината, възхищавайте се на красотата й, милейте за езика, пазете традициите, бъдете свободни!" - написаха "червените".

ЦСКА с оригинална идея за 3-ти март

Християн Петров участва в специално видео на ЦСКА за 3-ти март

Още: ЦСКА - Берое по ТВ: Къде да гледаме битката от Първа лига?

Към тези думи бе публикувано и видео. В него участват четирима от любимите на привържениците футболисти в настоящия тим. Всеки от тях казва коя е любимата му българска дума (само един от тях е българин - Християн Петров).

Първи е един от тримата норвежци в тима - Тобиас Хайнц. Той пише думата "любов", като пояснява: "Това е любимата ми българска дума - 'любов". Това е първата дума, която научих от българската ми приятелка. Любимата му българска дума.

"Моята любима българска дума е "свобода", тъй като е тясно свързана с нашата история, нашите предци са се борили дълго време за нея и е изключително важно за нас да бъдем свободни" - споделя Християн Петров.

"Това е моята любима дума (бел. ред. показва, че е написал "обичам те"). Означава обичам те - всеки ден я казвам на съпругата си" - споделя Данило Асприля. Последен е Фернандо Каранга, който пише "красива": "Любимата ми дума е "красива". Обичам те, България" - казва бразилецът.

Още: ЦСКА уволни Нестор Ел Маестро след по-добри резултати през 2018 година

Играчите на "армейците" насочват поглед към мача с Берое от шампионата, който ще се състои днес (03.03) от 14:30 часа. Старши треньорът е поставен под напрежение, след като феновете искат оставката му. Самият Ел Маестро не се задържа дълго в един клуб и е бил най-успешен именно в ЦСКА.

Фабио Ешпиньо: Домусчиев помагаше на ЦСКА, те го разстроиха и той създаде Лудогорец, за да им се докаже

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички