Димитър Пенев: Какво обединение? Между ЦСКА и ЦСКА 1948 няма нищо общо


Димитър Пенев: Какво обединение? Между ЦСКА и ЦСКА 1948 няма нищо общо
Снимка: БГНЕС

2253 0

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев е твърдо против евентуално обединение с ЦСКА 1948. Темата се дискутира особено често след влизането на ЦСКА 1948 в Първа лига, като положително мнение изказаха Аспарух Никодимов и част от привържениците. Според легендарния треньор обаче такъв вариант не съществува.

"Това са несериозни неща. Първо, между двата клуба няма нищо общо. Онези какво могат да се сравняват с ЦСКА и да коментират? Не разбирам кой си ги измисля и ги пуска тези приказки. Това е ненормална работа дори да се обсъжда. Щяло да има две ЦСКА-та... Ама онези са 1948. Нямат нищо общо с ЦСКА. Има си закони, не е редно да ползват името и емблемата", заяви Пенев пред "Тема спорт".

"ЦСКА си плати емблемата, върна дългове. Цялата работа се прави, за да опитат да предизвикат нашите фенове да направят някоя грешка. И ако стане нещо, после ще го пишат на наш гръб, на името на ЦСКА, на президента, ще има коментари. Това е целият умисъл според мен", категоричен е Стратега. В ЦСКА 1948 обаче силно си мечтаят за обединение (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички