Фен на ЦСКА: Може да има жертви на мача с ЦСКА 1948, ако е с публика!


Фен на ЦСКА: Може да има жертви на мача с ЦСКА 1948, ако е с публика!
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА 1948 и ЦСКА

3628 0

Изключително неприятна, направо стряскаща новина дойде от Русия за родното първенство. Тя гласи, че феновете на ЦСКА-София са готови на ексцесии срещу привърженици на ЦСКА 1948. Те заплашиха, че ако мачът между двата тима, с който започва сезон 2020/21 в Първа лига за тях, бъде отворен за публика, преди, по време на него и след това може да се стигне до жертви.

Разкритието направи руският сайт sports.ru. Той направи материал за сблъсъка между двата тима с име ЦСКА в българския елит, в който разказва пътя, който те са преминали до днес. Известният портал се свързва с привърженик на ЦСКА-София, за когото пише:

"Най-мекото нещо, което чухме по адрес на феновете на ЦСКА 1948, беше това, че те са "подлоги на Лудогорец" (клубовете имат един собственик). Така че можете да очаквате наистина горещо дерби между двата отбора на армията. Нашият събеседник смята, че ако близкият мач се проведе с публика, тогава може да има жертви".

Sports.ru публикува видео, в което анонсира, че е подробно разказано за ситуацията с емблемата. То е направено на английски език. А как коментира мача между ЦСКА-София и ЦСКА 1948 - Димитър Пенев, вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички