Ето кога ЦСКА ще представи новия си сайт


Ето кога ЦСКА ще представи новия си сайт
Снимка: БГНЕС

949 0

Ръководството на ЦСКА ще представи новата онлайн платфор­ма - CSKA.BG на 17 ноември (четвъртък) от 17:17 часа във Военния клуб в столицата.

Собственикът клуба Гриша Ганчев лично е подписал всички покани за представянето на новия офи­циален сайт на "армейците".

Бизнесменът е разпратил та­кива до редица ветерани и популярни фигури, свързани не само с футболния клуб на чер­вените, но и от други спортове.

Публикуваме целият текст на поканата без редакторска намеса :

"Ръководствата на ПФК ЦСКА и ОСК ЦСКА имат удо­волствието да ви поканят на официалния старт на инте­рактивната онлайн платфор­ма - CSKA.BG, обединяваща всички спортни клубове, привърженици и информа­ционни ресурси. За нас ще бъ­де чест заедно да влезем в света на новите технологии с фокус развитие на най-голе­мия български бранд у нас и по света - ЦСКА!", пише в пока­ната, която се отправя от името на Гриша Ганчев и председателя на обединени­те спортни клубове на ар­мейците Георги Калчев.

Събитието ще се проведе на 17 ноември (четвъртък) от 17:17 часа във Военния клуб в столицата.

Новият сайт на ЦСКА ще включва много богата инфор­мация и исторически матери­али, свързани с почти всички видове спорт, които армей­ците са развивали и продъл­жават да развиват. Амбиция­та на инициаторите е да из­лъчват повечето мачове на юношеските формации на ЦСКА. Ще се предават срещи и от други спортове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички