Стана ясно къде ще продължи кариерата си Станислав Манолев


Стана ясно къде ще продължи кариерата си Станислав Манолев
Снимка: cska.bg

3972 0

Една от звездите на ЦСКА Станислав Манолев почти сигурно ще остане на "Армия­та" и напролет, съобщава "Тема Спорт". Имаше веро­ятност той да напусне при оферта от чужбина, но на то­зи етап няма индикации, че ще получи такава.

До този мо­мент представянето на бра­нителя е колебливо, като той допусна доста грешки в дефанзивен план. Манолев не е достатъчно ефективен и при честите си включвания в ата­ка. Така възможността отбор от чужбина да поиска десния бек в редиците си е доста малка.

Очаква се Манолев да продължи кариерата си в ЦСКА поне до лятото, когато изтича и договорът му. След това вече бранителят ще умува за друго развитие.

Той се върна в България след б-годишно странство в Холандия (ПСВ), Англия (Фулъм) и Русия (Кубан и Динамо Москва).

Конкуренция на 30-годишния Манолев пък е младокът Стойчо Атанасов (19 г.). Бур­газлията обаче в момента е част от дубъла, след като се възстановяваше от скъсан ме-нискус.

Сега Атанасов трупа игрова практика във Втора лига и до края на месеца се очаква отново да получи шанс за изява и в първия отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички