Стойчо Младенов за ЦСКА: Нищо не чувам, сигналът е много лош


Стойчо Младенов за ЦСКА: Нищо не чувам, сигналът е много лош
Снимка: БГНЕС

1187 0

Стойчо Младенов се завърна от Казахстан, където през последните дни преговаряше с местния - Кайсар. Mежду двете страни обаче не се е стигнало до договорка и на този етап бив­шият треньор на ЦСКА оста­ва без отбор.

Доскоро той во­деше друг казахстански тим - Атирау, но след като отпадна за купата, обяви - "Бях много щастлив да работя тук", явно имайки предвид, че напуска.

Часове по-късно се появиха публикации, че Стойчо може отново да поеме ЦСКА. Ин­формациите бяха подхранени от загубите от Локо Пд (0:1) и Лудогорец (1:2), но от "Армията" обя­виха, че стоят твърдо зад Едуард Йорданеску и нямат намерение да го сме­нят.

Коментар около ситуацията в ЦСКА, както и дали има ра­звитие покрай разговорите му в Казахстан, разкри пред "Тема спорт". Специали­стът първоначално бе съгла­сен да говори - "Слушам, но нека е набързо".

След като му бе зададен въпрос за ЦСКА и Казахстан обаче, Младенов изведнъж заяви: "Нищо не чувам, сигналът е много лош" и затвори телефона. Така Стойчо избегна коментар на ситуацията около него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички