Емил Велев с атака по Стойчо Младенов - обвини го в лъжа за събития от 2012 година


Емил Велев с атака по Стойчо Младенов - обвини го в лъжа за събития от 2012 година
Снимка: Lap.bg

6810 0

Бившият футболист и треньор на Левски - Емил Велев, даде любопитно интервю пред "Gong", в което коментира вчерашната медийна изява на Стойчо Младенов и самата обстановка в "червения" клуб. Кокала направи анализ и на самия пролетен дял от Първа лига:

"Заканите на Стойчо Младенов през зимата, че ЦСКА ще атакува титлата, се оказаха пълни партенки. "Червените" не само че не надградиха, ами и се представиха по-слабо от есента. Не знам какво са правили по време на тази дълга подготовка, но след Нова година гледаме друг отбор, който играе трагично", започна Велев и изрази мнение, че "армейците" могат да завършат извън Топ 3:

"Според мен ЦСКА не само ще изпусне второто място, ами трудно ще се задържи в тройката. И Левски, и Черно море са в по-добра форма и "червените" трябва да се радват, че някоя умна глава е решила плейофите да се играят наполовина, вместо да гледаме 10 кръга между най-добрите отбори в най-хубавото време за футбол".

Относно твърдението на Стойчо Младенов, че не му е позволено да участва в селекцията на "Армията", той заяви, че това е смехотворно и го обвини в лъжа:

"Последните оправдавния на Стойчо, че не е участвал в селекцията, са меко казано, смехотворни. Всеки уважаващ себе си треньор би напуснал, ако му водят играчи през главата. Аз не вярвам да е така, защото наскоро той откровено излъга за трансферите на четирима играчи на Локомотив Пловдив в ЦСКА през лятото 2012 година, когато пак той беше треньор на отбора. Бенжелюн, Сержиньо, Жереми Родригес и Мишо Венков бяха лично поискани от него на среща с тогавашния президент на тима от "Лаута" Коко Динев, на която и аз присъствах. И заведението мога да кажа - "Старата круша" в Бояна".

"Приказките на Стойчо са с единствената цел да се оправдае и да се хареса на феновете. От години той се изявява в ролята на левскомразец и това очевидно се приема от публиката на ЦСКА. Или поне на голяма част от нея. Да сте чули или видяли някой треньор на Левски с подобно поведение спрямо ЦСКА?!", допълни последният треньор, печелил титла със "сините" (2009 година).

Емил Велев каза няколко думи и за предстоящите 1/2-финали в турнира за Купата на България: "Не бих се наел с прогноза за изхода на полуфиналите за Купата. За мен шансовете на ЦСКА и Славия са абсолютно равни, както и на Левски и Лудогорец. Леко предимство давам на "сини" и "червени" и причината е, че са домакини в реваншите. Искат купичката, както я нарече Стойчо, като удавник сламка. Учудва ме само, че ще важи правилото за гол на чужд терен. Само си мислим, че сме в Европа, ама не сме".

Вижте още

Преди 1/2-финала с Лудогорец: Станимир Стоилов разкри - играч във форма е под въпрос за гостуването в Разград

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички