Станимир Стоилов с интересен коментар за разрива между Стойчо Младенов и Гриша Ганчев


Станимир Стоилов с интересен коментар за разрива между Стойчо Младенов и Гриша Ганчев
Снимка: Lap.bg

10071 0

По време на пресконференцията си преди сблъсъка с Лудогорец, треньорът на Левски Станимир Стоилов бе попитан дали е съгласен с колегата си от ЦСКА Стойчо Младенов, който вчера (11 април) разкри, че не си говори с Гриша Ганчев, и неговото твърдение - клубните собственици не дават думата на наставниците, когато се привличат нови футболисти.

С отговора си, без да споменава конкретно Младенов, Мъри намекна, че треньорите в България не казват винаги истината и след това добави, че ако е имало някакъв проблем с Гриша Ганчев, е трябвало да се спомене веднага за него:

"Първо, не знам кога треньорите казваме истината. Защото когато започваме работа, казваме, че всичко е наред, че се разбираме за две минути, че примерно - собственикът е най-добрият, че имаме прекрасни отношения, че имаме прекрасни възможности за селекция. Доколкото виждам, ЦСКА имат 19 чужденци в отбора си, така че... а след три месеца ние обратното. Значи някъде нещо не е както трябва", каза Стоилов и добави:

"Ако лично на мен нещо не ми харесва в клуба, знаете че винаги бързо ще го разберете и всички ще го усетят по моите действия, които ще предприема. Нямам намерение сега да обсъждам собственици... да, власт треньорът трябва да има при всички положения, моето мислене е същото, но тези неща се уточняват със собственици и ръководители още в началото на работата. Аз ако имам такива проблеми, отдавна щях да си се разхождам по улиците на София или да ходя за риба. Важно е треньорите всеки път да казваме истината", подчерта мениджърът на Левски.

Вижте още: Любопитно: Разговор с Христо Стоичков е завършил зле за Димитър Бербатов?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички