Преди 1/2-финала с Лудогорец: Станимир Стоилов разкри - играч във форма е под въпрос за гостуването в Разград


Преди 1/2-финала с Лудогорец: Станимир Стоилов разкри - играч във форма е под въпрос за гостуването в Разград
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3029 0

Наставникът на Левски Станимир Стоилов даде пресконференция преди утрешния (13 април) първи сблъсък с Лудогорец от 1/2-финалите в турнира за Купата на България. Двубоят на "Хювефарма Арена" ще стартира в 19:00 часа

Славия - ЦСКА по ТВ: Къде и кога да гледаме "първото полувреме" на другия полуфинал?

Мъри разкри, че Илиян Стефанов е под въпрос за мача:

"Освен Николай Михайлов, знаете за проблемите на Асен Митков и все още днес не знам какво е състоянието на Илиян Стефанов и дали изобщо ще може да вземе участие в мача. Всички други са здрави", започна "синият" треньор и на по-късен етап допълни: "Няма да рискувам здравето на Илиян Стефанов. Ще решим в последния момент кой ще го замени. Няма нищо страшно, че един или двама няма да играят. Имаме доверие и в много от младите ни играчи".

"Има стабилизиране в игровото ни поведение и в игровия стил. Сега е моментът да продължим с надграждането. Надявам се да продължим така и да вземем добър резултат в Разград. Трябва да имаме постоянство. Имаше нови идеи в сравнение с първия мач с Лудогорец. Нашето настроение трябва да е бойко. Феновете искат да дадем битка. Няма какво да губим, а само да спечелим. Ще търсим положителен резултат".

"Ако двубоят се реши утре, дано да е в наша полза. Няма как да играем опълченски. Няма да е изненада Лудогорец да играе по-добре от нас, защото са обиграни. Те са на 100% шампиони и може спокойно да се концентрират за Купата. Това е хубаво и ще стане красив футболен сблъсък. Всеки мач играем за победа и да отбележим голове. Когато играеш срещу Лудогорец, трябва да си нащрек", предупреди Стоилов.

"Виждам надграждане в отбора. В разбирането на футболистите, че трябва да се борят и играят за Левски. Трябва да се отблагодаряват на терена. Да излизат и да играят като лидери. Седмицата е ключова за целта евротурнири. Дори и да се класираме за финал или да спечелим срещу ЦСКА, не означава, че сме се класирали. Не мога да не поставям високи цели".

Станимир Стоилов бе запитан и дали Николай Михайлов ще бъде готов за неделната (17 април) битка с ЦСКА:

"С Лудогорец, така или иначе, щеше да пази някой от младите. Даже и да беше здрав Ники Михайлов, нямаше да играе с Лудогорец. Не знам кога ще се възстанови, надявам се да е скоро, но ако не се случи, имаме други вратари. Не се притеснявам да разчитам на младите, както не се притесних на 17 години да пусна Михайлов в най-важния ми мач с Оксер... нямам притеснения и сега. Когато отборът играе добре, вратарят не е подложен под натиск".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички