Емил Данчев посочи през какво ще мине ЦСКА за евентуална титла


Емил Данчев посочи през какво ще мине ЦСКА за евентуална титла
Снимка: Lap.bg

3498 0

Бившият изпълнителен директор на ЦСКА - Емил Данчев, който в миналото бе в центъра на трансфера на Димитър Бербатов в Байер Леверкузен, говори преди предстоящото "Вечно дерби" между "червените" и Левски. 

Футболният мениджър отчете дали евентуално поражение от Левски би спънало "армейците" по пътя към триумф в Първа лига, който на "Армията" чакат повече от десетилетие. 

Вижданията на Данчев пред ЦСКА

"Не, не! Дори и загуба в този мач няма да свали ЦСКА от върха. По-важно е как би се отразила на психиката на футболистите. Именно поради тази причина те не трябва да допускат да им минава мисълта за поражение. Ако все пак се случи нещо такова, те трябва да запазят спокойствие и с търпение и увереност да продължат напред. Все пак аз мисля, че най-добрият сценарий за титла на ЦСКА е да се спечели дербито с Левски и да не се загуби наближаващият мач с Лудогорец.

За ЦСКА е важно да не подценява нито един мач, защото предстоят и три срещи с по-непретенциозни съперници. Преди време Паро Никодимов казваше, че шампион се става не в дербитата, а в мачовете с малките отбори. Именно поради тази причина червените не трябва да мислят само за Левски и Лудогорец. До края на редовния сезон ги чакат двубои с Пирин, Хебър и Ботев Враца. Трябва да подходят концентрирано и в тях, защото една грешна стъпка там ще обезсмисли всичко.

Представете си, че победят Левски, а след това загубят точки срещу някой от отборите, които се борят за оцеляване…", категоричен бе Данчев преди "Вечното дерби" между ЦСКА и Левски.

Вижте каква глоба отнесе ЦСКА преди "Вечното дерби" с Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички