Бившият шеф в ЦСКА Емил Данчев: Време е! Тази година е различна от предишните!


Бившият шеф в ЦСКА Емил Данчев: Време е! Тази година е различна от предишните!
Снимка: Lap.bg

2507 0

Бившият изпълнителен директор в ЦСКА - Емил Данчев, сподели мнението си за видяното до момента през сезона от "армейците", както и шансовете на тима да постигне мечтания триумф в Първа лига.

Кой е Емил Данчев?

Данчев ръководи международния отдел на "червените" в периода 1978 - 83 г. От 1993 до 1999 г. пък е в ролята на изпълнителен директор на "Българска армия". По-късно той става футболен мениджър и играе важна роля в трансфера на Димитър Бербатов в Байер Леверкузен.

 "Това са икономични победи, които показват и доказват, че отборът притежава класа и самочувствие. Специално за последния двубой със Славия като цяло можем да кажем, че не се получи добър мач. Както се казва, "не стана мач", но най-важното е, че ЦСКА наложи волята си и особено с тези двайсетина минути през второто полувреме не остави съмнения в превъзходството си и съвсем заслужено победи", коментира Данчев пред "Тема Спорт" след успеха над "белите" с 2:0.

Готови ли са "червените" за голямата крачка? 

"Като клуб ЦСКА отдавна е готов да спечели титлата. Това е заложено в ДНК-то на "армейците". За съжаление, в последните години не се виждаше същата готовност на терена, но смятам, че тази година е различно. Както се казва - дойде редът на ЦСКА да се завърне на мястото, което му приляга", допълни още той.

В ЦСКА вече се готвят само и единствено с мисъл за предстоящото "Вечно дерби" срещу Левски. Една от звездите на "армейците" сподели колко всъщност важен е този двубой за него и съотборниците му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички