Ел Маестро прави промени за мача с Витоша, Стипица пред дебют


Ел Маестро прави промени за мача с Витоша, Стипица пред дебют
Снимка: БГНЕС

2137 0

В стартовия състав на ЦСКА за двубоя с Витоша за купата ще настъпят няколко промени, информира "Тема Спорт". "Червените" посрещат бистричани утре от 19:00 часа. Станислав Манолев и Кристиян Малинов най-вероятно ще попаднат сред титулярите за първи път от точно месец насам.

Бившият футболист на ПСВ и Фулъм не е стартирал от предишния мач за Купата - 2:0 над Монтана на 25 септември. Това е и единственото участие на Манолев сред 11-те този сезон. Малинов пък беше на терена от първата минута за последно във вечното дерби на 29 септември. Оттогава Кристиян е играл само 8 минути - при 3:0 над Етър в миналия кръг.

ЛЮПКО ПЕТРОВИЧ: ДА ПОЕМА ЦСКА? ЗАЩО НЕ?

Очаква се Малинов да замести Пинто. За Манолев има два варианта - десен бек или крило, като е по-вероятно той да е с офанзивни функции. Шанс за изява ще получи и хърватският вратар Стипица, който досега игра само в турнира за купата - при успеха над Монтана. В първенството безусловен титуляр е Черниаускас, който въпреки че си вкара два автогола, е доста стабилен. Литовецът направи две ключови спасявания при 1:1 с Берое.

Не е изключено титуляр утре да е и бразилският нападател Евандро, който досега не е започвал в първенството, но бе сред 11-те в двубоя за Купата с Монтана и дори откри резултата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички