Ел Маестро посочи основния проблем в ЦСКА и се оплака от напрежението


Ел Маестро посочи основния проблем в ЦСКА и се оплака от напрежението
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1367 0

Наставникът на ЦСКА Нестор Ел Маестро бе разочарован от постигнатото равенство срещу Берое в Стара Загора. Треньорът освен това направи и коментар, че много трудно се работи в клуб с такова голямо напрежение около него.  

"Основният проблем е психологически. Мачът започна както бяхме планирали. Не бяхме перфектни в началото, но го направихме. Бяхме планирали да играем на контраатаки. В някои моменти през второто полувреме малко избързвахме. Имахме две добри възможности – дузпата и един момент в края.

Не бяхме достатъчно добри днес, извън дома, което е повод за притеснение. Липсваше ни всичко по малко - спокойствие, интензитет в пресата, както и малко късмет. Направихме някои индивидуални и някои колективни грешки. Има няколко колективни неща, върху които трябва да работим, за да създаваме повече положения", заяви той след мача.  

Не знам, не съм от десетилетие в тази работа, но съм бил в различни отбори. Странно е колко много негативизъм има около нас, това напрежение. Но е нормално за тук. Това рефлектира и върху играчите. Имаме 29 точки от 13 мача и е краят на света. Не знам дали можем да сменим всички футболисти или треньори. Трудно е, но няма да се предам. Нищо не е загубено. От сега до зимната пауза не можем да си позволим повече грешки”, каза Ел Маестро, след което продължи:

Това не е лесна работа. Все пак накрая трябва да се прибера у дома и да водя нормален живот, никой не е умрял днес. Може би трябваше да спечелим, много съм разочарован, но не можем да върнем времето назад”, каза още Ел Маестро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички