"Най-добрият ни мач": Бакеро остана доволен след ЦСКА, но се оплака за отменения мач с Лудогорец


"Най-добрият ни мач": Бакеро остана доволен след ЦСКА, но се оплака за отменения мач с Лудогорец
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2965 0

Старши треньорът на Славия Хосе Мария Бакеро говори след равенството 1:1 срещу ЦСКА на стадион "Българска армия". Специалистът призна, че е доволен от резултата и от представянето, но и посочи, че отборът му е можело да спечели.

"Мачът се играе 90 минути. Беше двубой, в който можеше да спечелим, можеше и да загубим, защото в последните минути те играха с доста сърце. Но в крайна сметка това е най-добрият ни мач до момента.

Тренирахме две седмици, подобрихме се, направихме промени. Трябваше да работим много днес. Има много неща, които да подобрим към момента. Разбира се, че негативните статистики не са фактор. Играем с повече увереност, ще губим, ще печелим, това е пътят" - започна той.

Бакеро изрази разочарованието си, че имаше пауза между двата официални двубоя за Славия от 2-рия и 4-тия кръг. Както е известно, "белите" трябваше да се изправят срещу Лудогорец в 3-тия кръг, но мачът бе отложен заради ангажиментите на "орлите" в Европа.

Бакеро недоволен от отложения мач с Лудогорец

"Щях да съм по-щастлив, ако бяхме изиграли 4 мача, защото се подобряваме в мачовете. Мога да видя, че се справихме добре, но има какво да подобрим. Както и да завърши мачът, има какво да подобрим. Много се отразяват паузите на нашата игра. Знаех, че ни липсва интензивност в последните 30 минути. Тренираме много, но това не вдига толкова формата. Това може да се случва в официални двубои. Ще продължим да работим в тази линия.

Най-накрая играем вкъщи. Имаме три двубоя като гост. Можем да спечелим всеки мач - както и този срещу ЦСКА. Взехме добър резултат. Ще видим какво ще стане след седмица, когато играем у дома (бел. ред. срещу Черно море)" - завърши Бакеро пред "Диема спорт". Вижте всичко за равенството между ЦСКА и Славия (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички