Петров: Беше ясно, че мачът е до първия гол - няма как на такъв терен и с човек по-малко


Петров: Беше ясно, че мачът е до първия гол - няма как на такъв терен и с човек по-малко
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1221 0

Наставникът на Етър - Светослав Петров, сподели наблюденията си от поражението срещу ЦСКА от 18-ия кръг на Първа лига. В прав текст бившият футболист на "червените" се оплака, че срещата не се е доиграла още снощи.

Младият специалист призна, че в събота по негово мнение въобще не е трябвало да започва срещата, а червеният картон сериозно е объркал сметките му. 

Коментарът на Петров

"Беше неприятно. Като футболист срещу Локо Пловдив имах подобен случай. Всичко е по-различно. Опитахме да се противопоставим. Повече от 80 минути играхме с човек по-малко. Жалко, че не успяхме да задържим резултата, но животът продължава.

Имахме чисти положения и двата дни, ЦСКА също пропусна. Беше ясно, че мачът ще се играе до първия гол. Няма как да се противопоставим на този терен и с човек по-малко на ЦСКА.

Ясно е, че класата на съперника е доста по-висока. Не мога да не бъда доволен. Поздравявам отбора за битката и домакините за организацията. Благодаря и на Септември, че изпраха екипите ни.

Неприятно е. И на полувремето вчера казах, че не трябваше да се започва. Колкото и да се трупа сняг - вчера трябваше да се доиграе срещата, щом е започнала. На никого не му е приятно да играе в такова време.

Оптимист съм, футболистите показват, че имат ниво - сега трябва да го затвърдим. Трябва да го показваме във всеки мач. Много и излязоха извън състава след двубоя с ЦСКА. Имаме много контузии. Трябва ни късмет и сърце", завърши положително специалистът. 

Ето какво сподели и Нестор Ел Маестро след победата над Етър!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички