Промяна в плана: Нестор Ел Маестро се отрече от думите си, но зарадва играчите на ЦСКА


Промяна в плана: Нестор Ел Маестро се отрече от думите си, но зарадва играчите на ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

9143 0

Футболистите на ЦСКА са получили свободно време преди да подновят занимания с отбора. 3 дни почивка е дал треньорът Нестор Ел Маестро на своите възпитаници по време на паузата за националните отбори.

Специалистът зарадвал "армейските" играчи още в съблекалнята след успеха с 4:1 над Крумовград в неделя. Победата изкачи "червените" на върха в класирането, за което те получиха право да отдъхнат.

Промяна в плана

Отборът се събира отново на базата в Панчарево в четвъртък, пише "Тема Спорт". Става ясно, че наставникът и неговите помощници са се отказали от идеята да проведат нов минилагер. В предходните две паузи 31-кратните шампиони провеждаха заниманията си в Тетевен, завършвайки ги с приятелски мачове с Литекс.

И в двата случая "армейците" се налагаха с по 5:1. В последния такъв самият Ел Маестро заяви, че в средата на ноември ще повтори абсолютно същата програма. Изглежда обаче той се е отказал от тази си идея.

Причината

Възможно е това да е продиктувано от ефекта, който оказват честите лагери на ЦСКА. След първия "червените" изглеждаха преобразени, надвивайки категорично ЦСКА 1948, Ботев Пловдив, Локомотив София и Локомотив Пловдив.

Вторият обаче не даде същия резултат. Отборът претърпя игрова криза, с която обаче сръбският наставник съумя да се справи и да постигне необходимите резултати. 

Същевременно "червените" се похвалиха с голям брой национали.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички