Ел Маестро лично харесал двама от Септември


Ел Маестро лично харесал двама от Септември
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3568 0

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро лично е харесал качествата на играчите на Септември Сф - Здравко Димитров и Ишмаел Байду. Още преди двайсетина дни се появи информация, че "червените" проявяват интерес към тях. Двамата са хванали окото на наставника на армейците с изявите си в част от мачовете в първенството. Той ги е наблюдавал в няколко срещи на по-ранен етап и е проявил интерес.

Ел Маестро гледа всички мачове от шампионата и е харесал още няколко от по-младите родни футболисти. Според запознати по-голяма е вероятността ЦСКА да привлече Здравко Димитров. Това обаче по-скоро би могло да се случи след края на сезона. 20-годишното крило в известна степен напомня като начин на игра на Десподов. Подобно на него и Димитров е бърз и рязък футболист, притежава плътен удар, като играе добре и с двата крака.

Прави впечатление също, че влиза смело в единоборствата. През последния месец Димитров имаше здравословни проблеми, поради което почти не е играл. Той се появи в края на двубоя с Верея (1:0). Този сезон е записал 11 участия и 1 гол в първенството с 606 минути.

Димитров вкара при разгрома с 5:1 над Черно море във Варна. Привличане на 19-годишния ганаец Байду пък е по-малко вероятно на този етап. Той няма паспорт от държава в ЕС, а бройката на тези чужденци в ЦСКА е доста висока. Байду е с 13 мача и 2 гола този сезон при 957 минути в първенството. Ето пък с кои трима играчи може да се разделят "червените".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички