Любо Пенев: Първият съдия и четвъртият съдия само си прехвърляха отговорността


Любо Пенев: Първият съдия и четвъртият съдия само си прехвърляха отговорността
Снимка: БГНЕС

5024 0

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев коментира загубата на тима му от Левски в голямото дерби на Първа лига с 1:0. "Сините" се наложиха на националния стадион "Васил Левски", след като близо 50 минути играха с човек повече заради червен картон на Едвин Джеси.

"Доволен съм от отбора. Играхме добре, въпреки че почти 50 минути бяхме с човек по-малко. Не бяхме далеч и от това да изравним. Равностоен мач до последната минута. За съжаление допуснахме едно недоразумение и си отбелязахме автогол.

Искаме да играем на скорост, но просто не ни позволиха. Получихме червен картон. Аз прегледах видео записи и за мене това не е червен картон. Ако за съдията това е червен картон, то и играчи на Левски трябваше да бъдат изгонени за същите действия. Например ситуацията с Паулиньо при гола. Главният съдия и четвъртият съдия само си прехвърлят отговорността, "Аз това не видях", "Аз онова не видях", но просто не искам да коментирам.

През второто полувреме имахме реални ситуации за гол, но липсата на прецизност в последния пас ни попречи да отбележим. Дадохме жертви днес - и с картони и с контузии. През следващите 24 часа ще стане ясно кой колко време ще отсъства.

Това, което казах вчера за съдията, днес стана на лице, стига сте ме питали за тези съдии. Дайте да говорим за футбол. Моите момчета имат класа да се целят високо, но ни трябват още играчи. За момента имаме предвид нещо, но ще се разбере в следващите дни", коментира Любослав Пенев.

Как колегата му Георги Дерменджиев коментира победата над ЦСКА може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички