Заслужаваше ли Едвин Джеси да бъде изгонен в дербито с Левски? (ВИДЕО)


Заслужаваше ли Едвин Джеси да бъде изгонен в дербито с Левски? (ВИДЕО)
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

6688 0

Отборите на Левски и ЦСКА играят при резултат 1:0 в голямото дерби на българския футбол. Най-интересните моменти до почивката се случиха в края на частта, когато бе показан червен картон на Едвин Джеси.

Футболистът на "червените" влезе в единоборство с капитана  на съперника Иван Горанов. Крайният защитник на Левски задържа играча на съперника, който видимо се изнерви и го избута на земята. При повторенията се видя, че играчът на ЦСКА посяга с дясната ръка, но липсват добре разположените камери, които да покажат точния момент и дали наистина има удар срещу Горанов. Владимир Вълков взе решение да покаже жълт картон на Горанов, а Едвин Джеси получи директен червен картон.

В последната атака на 26-кратните шампиони те успяха да стигнат и до гол. Паулиньо центрира към Станислав Костов на далечната греда, където Стивън Перейра засече центрирането в собствената си врата. Преди това обаче имаше немаркирано нарушение на Паулиньо (видео от ситуацията вижте тук)!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички