Дерменджиев: Една победа няма да ме заблуди, не сме готови да искаме титлата


Дерменджиев: Една победа няма да ме заблуди, не сме готови да искаме титлата
Снимка: Официален сайт на Левски

1718 0

Треньорът на Левски Георги Дерменджиев призна, че е щастлив заради победата над ЦСКА в дербито днес, но не иска да изпада в заблуждение, че всичко в отбора вече е наред. Специалистът обяви, че е рано да се проявяват апетити към титлата, въпреки че тимът се доближи на 5 точки от първото място.

"Левски показа добър характер и аз съм много доволен от това. Червения картон? Не коментирам съдиите, мисля, че добре се справиха. Нека ги оставим да свирят каквото виждат. Не е съдийството най-важното днес на тоя мач", започна треньорът на "сините".

"Още има психологически натиск в отбора, в по-големи моменти от мача се справиха добре. Искам Левски да играе мач за мач, имаме още много работа да свършиме. Това си е точно за днес. Много добра работа, радвам се и за феновете, защото те го заслужават. Аз лично не се заблуждавам от една такава победа. Наистина е емоция този мач, но аз бях и оставам спокоен. Това не е игра на емоции, а игра на тактика, на интелект. Апетитът идва с яденето, но искам да видя отбора готов за титлата. Искам го това нещо, но един мач не може да ме заблуди", каза още Дерменджиев.

Изходът от мача бе решен от автогол на Стивън Перейра. Вижте видео от момента и преценете сами дали той трябваше да бъде отменен

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички