Моралес: ЦСКА бе господар на терена, на "Армията" се играе за удоволствие


Моралес: ЦСКА бе господар на терена, на "Армията" се играе за удоволствие
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1230 0

Старши треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес говори след поражението от ЦСКА с 0:4 в двубой от Първа лига. Бразилецът заяви, че не е лесно да се обясни такава загуба и че отбори като "червените" наказват и най-малките грешки.

"Като треньор не е лесно да се обясняват грешки и загуби. Играхме с много силен противник, който се бори за шампионска титла. Бяха господари на терена. Нашият отбор успя в някаква степен да противодейства, но за съжаление не успяхме. Тежка загуба, не ми харесва, като млад треньор ме е яд за това.

Не трябва да се прави трагедия, а изводи. Не ми харесва, но трябва да говоря с момчетата какви са грешките, за да ги изчистим. Не е лесно да се обясни такава загуба.

Първо се търси причина в себе си. Аз им казах какво трябва да направят. Вината си е на всички. Да, има и индивидуални грешки, които на "Армията" няма как да не се накажат. Така е с ЦСКА, срещу ЦСКА 1948 и Лудогорец бе по същия начин. Такива отбори наказват и най-малките грешки.

Не мога да виня само защитата, отпред също не се справихме. Тези момчета също имат отговорност, но аз търся грешки първо в себе си. Когато идваме на "Армията" да играем, всички знаем какво е да играеш тук - първо е удоволствие. Има ли нещо по-хубаво да играеш срещу такива противници?

Има ситуации, в които трябва да се надиграваме. Не искам само да стоим отзад. И така стана по едно време, че ЦСКА владее топката, а ние не противодействаме. С повече време нещата ще се получат. Вярвам в това, никога няма да изгубя вяра и мисля, че всички трябва да вярват", каза Даниел Моралес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички