Пирин благодари на своите и феновете на ЦСКА, клубът изплати заплатите на играчите


Пирин благодари на своите и феновете на ЦСКА, клубът изплати заплатите на играчите
Снимка: facebook.com/SectorGStand

8934 0

Пирин игра достойно, но загуби от ЦСКА в мача между двата тима в неделя (23.04). "Орлетата" отстъпиха при резултат 0:1 в полза на "армейците".

Стадион "Христо Ботев" се радваше както на много голови положения, така и на страхотна подкрепа от агитките и на двата тима. Домакините направиха жест към "червените" запалянковци, отстъпвайки им допълнителни места поради големия интерес. 

От своя страна привържениците на ЦСКА пък се държаха изключително коректно спрямо съперника и дори скандираха името на своята легенда и настоящ треньор на благоевградчани Христо Янчев, за което получиха благодарности от "орлетата". Приходите от билетите от срещата пък помогнаха на изпадналия в тежка финансова ситуация клуб да осигури заплати на своите играчи.

Ето какво написаха от Пирин на своята Фейсбук страница:

"ФК Пирин иска да благодари на феновете на отбора за огромната подкрепа, която оказват на отбора в този тежък момент! Благодарение на приходите от последния двубой срещу ЦСКА, които са над 50,000 лева (очаква се официално потвърждение от онлайн платформата) и финансовата подкрепа от местния бизнес ръководството успя да изплати по една заплата на футболистите.

Клубът благодари на полицията за перфектно свършената работа около изминалия мач в неделя и на гостуващите фенове за коректното поведение"!

"Армейците" вече се готвят за изключително важния си двубой срещу Лудогорец. На "Армията" те ще получат подкрепа както от пълните трибуни, така и от две от най-големите легенди на българския футбол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички