Дюкенс Назон: Всеки мач е предизвикателство, оценката на Бензема е пълна лудост


Дюкенс Назон: Всеки мач е предизвикателство, оценката на Бензема е пълна лудост
Снимка: Lap.bg

1942 0

Подобрението в играта на нападателя на ЦСКА - Дюкенс Назон, е видно с всеки изминал мач. 28-годишният таран не започна сезона по най-добрия начин, но постепенно намери играта си, записвайки 6 гола и 2 асистенции в 17 мача във всички турнири до момента.

В последния такъв, срещу Ботев Враца, той не съумя да се разпише, но пък направи невероятна асистенция за втория от четирите попадения на "армейците". При скоростна атака, нападателят беше затворен от трима противникови футболисти в наказателното поле. Той обаче ги надхитри, отклонявайки с пета към Лазар Туфегджич, който не пропусна да реализира.

Именно това отиграване на хаитянина възхити дори носителя на "Златната топка" - Карим Бензема, който под видео от ситуацията в профила на футболиста, го поздрави за добре свършената работа. В "Преди кръга" Назон разкри за честта от високата оценка на един от най-добрите нападатели в света.

"Да получиш подобен коментар от носителя на "Златната топка" и най-добър централен нападател в света е нещо голямо. Оценката на Бензема е пълна лудост и ме мотивира, но по-важното за мен е да взема пример от него по отношение на това, какво прави на игрището. Въпреки хранителния му режим, усилията, той притежава истинска, магическа аура", заяви Назон. Той коментира и предстоящия двубой на "червените" с Арда в Кърджали.

"Не мога да дам категорична оценка. Всеки един мач е отделно предизвикателство и всеки съперник ни затруднява по различен начин. Няма значение дали играят с четирима, петима или шестима в защита. От моя гледна точка, трябва просто да съм готов за мача и това важи за моите съотборници", допълни още той.

Ето как Назон призова феновете на "армейците" за подкрепа и какво обещание даде той

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички