Дюкенс Назон: Лесно е да кажем, че сме втори заради загубата от Лудогорец, моята цел е титлата с ЦСКА


Дюкенс Назон: Лесно е да кажем, че сме втори заради загубата от Лудогорец, моята цел е титлата с ЦСКА
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2192 0

Голмайсторът на ЦСКА през сезон 2022/23 - Дюкенс Назон, бе награден за "Играч №1" на 30-тия кръг в Първа лига, след като отбеляза хеттрик във вратата на Ботев Враца при победата с 5:1 на 8 май.

"Щастлив съм да спечеля тази награда отново - за втори път през сезона. Дано я получа още един или два пъти в плейофите. Благодаря на всички и най-вече на моята съпруга и нашето дете, които със сигурност са най-големите ми фенове", бяха първите думи на нападателя, който след това назова основната си цел:

"В момента моята цел е да спечеля титлата с ЦСКА. Разбира се, като нападател искам да продължавам да вкарвам и да стана голмайстор на първенството. Но съм фокусиран върху по-големия трофей".

29-годишният Назон коментира и липсата на привърженици в последния мач: "Феновете ни липсваха доста срещу Ботев Враца, ние се нуждаем от тях. Те са много сериозен фактор - вдигат сериозен шум, създават притеснение у противника. Ние се борихме за тях и се радвам, че победихме убедително".

"Винаги сме концентрирани, без значение дали играем вкъщи или навън. Успяваме да балансираме нещата. Не съм си правил сметки колко печелим като домакини или като гости - трябва да се абстрахираме от тези фактори и винаги да побеждаваме. Остават ни 5 мача и трябва да спечелим всеки един от тях", изтъкна Дюкенс Назон и уточни:

"Не смятам, че отборът става зависим от мен. Като нападател моята цел е да завършвам атаките и се радвам, че успявам да го правя. Това се очаква от мен! Аз съм просто част от пъзела".

Голаджията на Саша Илич отрече последната загуба от Лудогорец да е основната причина за второто място на ЦСКА във временното класиране:

"Лесно е да кажем, че сме втори заради загубата срещу Лудогорец, но ние не победихме и в други мачове преди това, когато също заслужавахме трите точки. Това обаче не ни влияе. Имаме 5 финала до края и един от тях е точно срещу Лудогорец - ако ги надиграем в плейофите, ще заличим техните победи от редовния сезон".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Отговори няма! ЦСКА скочи на БФС след решението за мача с Черно море

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички