Дубълът на ЦСКА трябва да бие свой кошмар в сряда, за да продължи с победите


Дубълът на ЦСКА трябва да бие свой кошмар в сряда, за да продължи с победите
Снимка: Официален сайт - ЦСКА

11411 0

Дубълът на ЦСКА ще опита да продължи историческата си победна серия в Югозападната Трета лига. В сряда ще се проведе междинният 23-и кръг, в който "червените" ще гостуват на Оборище Панагюрище. 

Възпитаниците на Белчев не спират да бият

До този момент възпитаниците на Стамен Белчев имат актив от 52 точки - 17 победи, 1 реми и само 4 загуби. Една от тях е именно от днешния съперник, който е победил само 4 пъти през цялата надпревара и е на предпоследно място във временното класиране. 

Формата на отборите

В момента "армейците" са спечелили осем поредни двубои, а една от срещите бе служебен резултат заради ситуацията с Чавдар Етрополе. За последно ЦСКА II загуби от прекия си конкурент Миньор Перник в края на октомври като гост с 0:1.

Оборище Панагюрище е спечелил точка в последните шест двубои - пет загуби и реми с Вихрен у дома (0:0). През ноември панагюрци загубиха с 0:8 при визитата си на вече несъществуващия Чавдар Етрополе. 

Стамен Белчев натрупа три срещи с Оборище Панагюрище през последните два сезона начело на ЦСКА II. "Армейците" загубиха през миналия сезон като гости с 0:1, а същото се случи и в Панчарево в началото на тази кампания. Между двете срещи последва и разгромен успех с 6:0 на базата в покрайнините на София. 

Още: ЦСКА започна пролетта с 26 играчи, двама са "козове", още толкова се чакат "на пожар"

Миньор Перник се оказа прекалено голяма "хапка" за ЦСКА II в дербито на върха

“Ел Маестро следи талантите, аз работя за тях”, Белчев коментира пред SportLive свършеното на “Армията”

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички