Дубълът на ЦСКА под ръководството на Стамен Белчев с историческа победна серия


Дубълът на ЦСКА под ръководството на Стамен Белчев с историческа победна серия
Снимка: Lap.bg

5055 0

Дубълът на ЦСКА продължава успешно победната си серия от есента и тя вече е в исторически размери. По-рано в събота възпитаниците на Стамен Белчев постигнаха 17-ата си победа от началото на сезона - с 1:0 над Пирин Разлог в двубой от 22-ия кръг на Югозападната Трета лига.  

ЦСКА II продължава да мачка наред

До този момент "червените" натрупаха и четири загуби, а една от тях бе именно при визитата в Разлог с 0:1. Така това се превърна в първа победа за ЦСКА II, след като през миналия сезон двубоите завършваха без победител - 1:1. 

В момента "армейците" са спечелили осем поредни двубои от Югозападната Трета лига, а една от срещите бе служебен резултат заради ситуацията с Чавдар Етрополе. За последно ЦСКА II загуби от прекия си конкурент Миньор Перник в края на октомври като гост с 0:1. 

В момента "чуковете" остават лидер в класирането, а възпитаниците на Белчев изостават само на три точки, но са и с двубой повече. Трябва да се отбележи, че през пролетта "червените" останаха без основното си оръжие - Марик-Емилио Папазов, който бе пратен под наем в елитния Хебър по подобие на миналия втори полусезон. 

Преди битката през есента срещу Миньор "армейците" бяха спечелили седем поредни срещи, а сред противниците бяха и дубълите на ЦСКА 1948 и Левски. Следете всичко най-интересно около ЦСКА II със SportLive.bg!

Още: ЦСКА започна пролетта с 26 играчи, двама са "козове", още толкова се чакат "на пожар"

Миньор Перник се оказа прекалено голяма "хапка" за ЦСКА II в дербито на върха

“Ел Маестро следи талантите, аз работя за тях”, Белчев коментира пред SportLive свършеното на “Армията”

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички