Доволни ли са играчите на ЦСКА от Саша Илич?


Доволни ли са играчите на ЦСКА от Саша Илич?
Снимка: CSKA.bg

1482 0

Футболистите на ЦСКА са доволни от работата с новия наставник Саша Илич и неговия треньорски щаб. Това заяви футболистът на "червените" Федерико Варела, който призна, че тренировките са тежки, но това е напълно нормално, ако искат да са подготвени за новия сезон.

"Доволни сме от треньорското ръководство, работим много здраво. Имат ясна идея за това какво трябва да подобряваме. Показват ни какво трябва да показваме на терена и мисля, че осъществяваме прогрес. Започваме да се адаптираме към изискванията на треньорския щаб", сподели Варела за работата с треньорския щаб на Илич.

"Цялостно отборът е доволен от това, което се случва. Имаме няколко нови футболисти - за нас всяка помощ е важна. Те работят много здраво и се опитват да покажат на треньора, че трябва да бъдат тук. Това е добре за тях и е важно да подобрим капацитета си по време на подготовката", допълни Варела след контролата с Кематен.

Вратарят Димитър Евтимов също сподели впечатленията си от работата с Илич. „Всеки един треньор има своите виждания за отбора. С господин Илич всичко протича добре. Тренировките са интензивни, залага на атакуващия футбол, пресата и отборът трябва да работи здраво“, каза Евтимов.

Мнение за Саша Илич изказа и Калоян Кръстев преди няколко дни.

А ето какви са впечатленията на новия в ЦСКА Лазар Туфегджич за Саша Илич!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички