Неубедителен в ЦСКА прави фурор в Испания, спрягат го с Еспаньол


Неубедителен в ЦСКА прави фурор в Испания, спрягат го с Еспаньол
Снимка: GettyImages

2169 0

Преминалият през ЦСКА Брайън Оливан се очертава като първо лятно попълнение в селекцията на Еспаньол, съобщава La Grada. Очаква се каталунският гранд да го представи в следващите часове.

Оливан е юноша на градския съперник Барселона, но не успява да пробие при каталунците и преминава в Брага. Испанецът, с английско гражданство, не успява да стигне до първия тим на "оръженосците" и така се озовава в България.

През февруари 2014 г. подписва с ЦСКА след проби в тима от януари 2014, но така и не записва официален дебют. За статистиката взима участие в контроли срещу Дебрецен, Славия Прага, Криля Советов, Гент и няколко български тима.

Така се стига до трансфер в дубъла на Валядолид, откъдето кариерата му тръгва нагоре, след като записва участие в 35 мача в Сегунда Б (третото ниво на испанския футбол). Следва трансфер в Гранада, където също играе за втория тим и оставя добри впечатления, които му печелят доверие в Кадис, а след това и в Майорка.

През миналия сезон той е титуляр за тима от Балеарските острови, a в някои мачове дори носи капитанската лента. Записва 28 мача в Ла Лига и е с ключова роля за оцеляването на тима.

Вижте къде може да гледате днешната контрола на ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички